Χριστούγεννα!!!
+5
Glyko
Xaxanoulis
krystalia
Prytanis
apousiologos..!
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χριστούγεννα!!!
Ο καιρός έχει κρυώσει..Όλες οι πόλεις που σέβονται τους δημότες τους έχουν στολιστεί με φωτάκια, αγγελάκια,πανύψηλα δέντρα (φυσικά ή μη), καραβάκια και παντός τύπου αγιο-βασίληδες που τριγυρνάνε με μια φωτογραφική στο χέρι από πλάτεια σε λεωφόρο και από πεζοδρόμιο σε παγκάκι...
Τα μαγαζιά επίσης έχουν φανταχτερές βιτρίνες και θέλγουν τον κάθε περαστικό να μπει και να φορτωθεί ένα σωρό (άχρηστα,αλλά κατά τα άλλα) όμορφα στολίδια,παιχνίδια και λοιπά μπιχλιμπίδια!!!
Τις προάλλες ο Βασίλης (για τον Παπαγεωργόπουλο μιλάω,μην ψαρώνεις Πρύτανη) φωταγώγησε το δέντρο και το καράβι στην Αριστοτέλους, όλοι χαρήκαμε και περάσαμε όμορφα...Δε λέω..κι εμένα με συνεπαίρνει η ατμόσφαιρα που επικρατεί,ωστόσο αναρωτιέμαι..πόσο στ' αλήθεια νιώθουμε αυτή την αγάπη των ημερών όταν, επειδή η κυρία με το μικρό τάρανδο, μας πήρε τη σειρά στο ταμείο είμαστε έτοιμοι να πλακωθούμε μαζί της και να της φέρουμε τον τάρανδο στο κεφάλι;;;Εεεε;;;...
Λοιπόν,επειδή δεν είμαι πεσιμίστρια και επειδή κι εμένα μου αρέσει όλος αυτός ο τζερτζελές που γίνεται τα Χριστούγεννα, αυτό που θέλω να πω είναι:..Πάρτε όσα στολίδια γουστάρετε!!Αγοράστε όσα δώρα θέλετε κσι ξοδέψτε όσα χρήματα σας κάνει κέφι...
Το μόνο που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως τουλάχιστον αυτές τις μέρες (αν όχι όλο το χρόνο) είναι καλό να είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς,..λίγο πιο συγκαταβατικοί,...λίγο πιο υπομονετικοί,..λίγο πιο αυθόρμητοι,..κι έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε πολύ πιο χαρούμενοι,πολύ πιο αγαπημένοι με τους γύρω μας και πολύ πιο αισιόδοξοι για το χρόνο που έρχεται..
Μετά από όλα αυτά (κι ελπίζοντας να μη σας κούρασα) εύχομαι σε όλους μας αυτές τις γιορτές να αγόρασουμε δώρα για άτομα που πραγματικά αγαπάμε,να πάρουμε δώρα από άτομα που πραγματικά μας αγαπάνε,να πούμε σε όσους αγαπάμε ότι τους αγαπάμε (χώρις να μας νοιάζει η αντίδραση τους),να βοηθήσουμε όπως μπορούμε να γίνει κάτι καλό,να γράψουμε ευχές με ειλικρίνεια και όχι επειδή "κάτι πρέπει να ευχηθώ βρε αδερφέ!",να κάνουμε όνειρα και να βάλουμε στόχους για τη νέα χρονιά και να αποφασίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη,όχι ενδιαφερόμενοι για τον εαυτό μας,αλλά ενδιαφερόμενοι για τους άλλους..
Με πολλά φιλιά και πολλή αγάπη σε όλα τα απίθανα μέλη του φόρουμ,..
Καλές γιορτές!!!!
Τα μαγαζιά επίσης έχουν φανταχτερές βιτρίνες και θέλγουν τον κάθε περαστικό να μπει και να φορτωθεί ένα σωρό (άχρηστα,αλλά κατά τα άλλα) όμορφα στολίδια,παιχνίδια και λοιπά μπιχλιμπίδια!!!
Τις προάλλες ο Βασίλης (για τον Παπαγεωργόπουλο μιλάω,μην ψαρώνεις Πρύτανη) φωταγώγησε το δέντρο και το καράβι στην Αριστοτέλους, όλοι χαρήκαμε και περάσαμε όμορφα...Δε λέω..κι εμένα με συνεπαίρνει η ατμόσφαιρα που επικρατεί,ωστόσο αναρωτιέμαι..πόσο στ' αλήθεια νιώθουμε αυτή την αγάπη των ημερών όταν, επειδή η κυρία με το μικρό τάρανδο, μας πήρε τη σειρά στο ταμείο είμαστε έτοιμοι να πλακωθούμε μαζί της και να της φέρουμε τον τάρανδο στο κεφάλι;;;Εεεε;;;...
Λοιπόν,επειδή δεν είμαι πεσιμίστρια και επειδή κι εμένα μου αρέσει όλος αυτός ο τζερτζελές που γίνεται τα Χριστούγεννα, αυτό που θέλω να πω είναι:..Πάρτε όσα στολίδια γουστάρετε!!Αγοράστε όσα δώρα θέλετε κσι ξοδέψτε όσα χρήματα σας κάνει κέφι...
Το μόνο που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως τουλάχιστον αυτές τις μέρες (αν όχι όλο το χρόνο) είναι καλό να είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς,..λίγο πιο συγκαταβατικοί,...λίγο πιο υπομονετικοί,..λίγο πιο αυθόρμητοι,..κι έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε πολύ πιο χαρούμενοι,πολύ πιο αγαπημένοι με τους γύρω μας και πολύ πιο αισιόδοξοι για το χρόνο που έρχεται..
Μετά από όλα αυτά (κι ελπίζοντας να μη σας κούρασα) εύχομαι σε όλους μας αυτές τις γιορτές να αγόρασουμε δώρα για άτομα που πραγματικά αγαπάμε,να πάρουμε δώρα από άτομα που πραγματικά μας αγαπάνε,να πούμε σε όσους αγαπάμε ότι τους αγαπάμε (χώρις να μας νοιάζει η αντίδραση τους),να βοηθήσουμε όπως μπορούμε να γίνει κάτι καλό,να γράψουμε ευχές με ειλικρίνεια και όχι επειδή "κάτι πρέπει να ευχηθώ βρε αδερφέ!",να κάνουμε όνειρα και να βάλουμε στόχους για τη νέα χρονιά και να αποφασίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη,όχι ενδιαφερόμενοι για τον εαυτό μας,αλλά ενδιαφερόμενοι για τους άλλους..
Με πολλά φιλιά και πολλή αγάπη σε όλα τα απίθανα μέλη του φόρουμ,..
Καλές γιορτές!!!!
apousiologos..!- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 87
Location : το σπίτι μου (τώρα που έβαλα internet!!), αλλιώς να 'ναι καλά τα εργαστήρια της σχολής!!!!
Humor : ...Πλάκα με κάνεις!!!
Registration date : 05/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Χαρούμενος
Αγαπημένος αριθμός: 2
Aγαπημένη φράση: Σιγά μη χαλάσω τη ζαχαρένια μου για άτομα που δεν το αξίζουν....
Απ: Χριστούγεννα!!!
τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και όλοι ψωνίζουν, διασκεδάσουν λίγο παραπάνω και γενικά προσπαθούν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις δουλειές τους (μερικοί δυστυχώς διαβάζουν...χαχα!!)
οπότε...κι εγώ εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους, ξεκούραση προπαντός και να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τα δύσκολα!
οπότε...κι εγώ εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους, ξεκούραση προπαντός και να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τα δύσκολα!
Prytanis- Φανατικός του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Humor : Σαρωτικό
Registration date : 04/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Ονειροπόλος
Αγαπημένος αριθμός: <Δώσε αριθμό>
Aγαπημένη φράση:
Τα Χριστούγεννα είναι μία γενικά όμορφη εποχή με το χιόνι το κρύο αλλά γενικά ως γιορτή έχει εκχυδαϊστεί! Έχει μετατραπεί από γιορτή του Χριστιανισμού (ξέρω δεν είμαι υπόδειγμα Χριστιανού) και της αγάπης σε γιορτή του καταναλωτισμού! Όλα αυτά βέβαια είναι ωραία αλλά μήπως ειδικά τέτοιες μέρες πρέπει να αφιερώσουμε έστω μία σκέψη για τους άλλους ανθρώπους; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να εκτιμούμε διαφορετικά τα πράγματα στον κόσμο γύρω μας; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πράγματα; Ότι όλα δεν είναι ρόδινα;
Υ.Γ. : Κατά τα άλλα ούτε εγώ είμαι πεσιμίστρια Σοφία! Και εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!
Καλές γιορτές να έχετε και από μένα!
Υ.Γ. : Κατά τα άλλα ούτε εγώ είμαι πεσιμίστρια Σοφία! Και εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!
Καλές γιορτές να έχετε και από μένα!
krystalia- Έμπειρος
- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Registration date : 10/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Περίεργος
Αγαπημένος αριθμός: 12
Aγαπημένη φράση: Εσείς είστε εδώ??
Καλά χαλάρωσε... Εσύ όλα λες ότι έχουν γίνει γιορτή καταναλωτισμού.. Το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, οι Απόκριες.. Φτάνει πια ρε..
Xaxanoulis- Φανατικός του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 556
Humor : Ψάχνω να το βρω!
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Κοινωνικός
Aγαπημένη φράση: Θεικό!
Συμπλήρωση (επειδη μου έτυχα κάτι ) :
Kαι φυσικά θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω τα Χριστούγεννα.. Είναι η περίοδος που οι οικογένειες κάθονται πολύ μαζί σπίτι..Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα..Τα πάντα στολίζονται.. Έθιμα οπως τα δώρα κάτω από το δέντρο, οι ευχετήριες κάρτες, τα δώρα σε τρίτους κτλ δεν μπορούν να ξεχαστούν!
Δεν είναι τόσο η καταναλωτική μανία όσο η χαρά να αγοράζεις κάτι μοναδικό για τον ευατό σου.. για τους φίλους σου και για την οικογένεια σου και να τους το δίνεις...!
Kαι φυσικά θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω τα Χριστούγεννα.. Είναι η περίοδος που οι οικογένειες κάθονται πολύ μαζί σπίτι..Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα..Τα πάντα στολίζονται.. Έθιμα οπως τα δώρα κάτω από το δέντρο, οι ευχετήριες κάρτες, τα δώρα σε τρίτους κτλ δεν μπορούν να ξεχαστούν!
Δεν είναι τόσο η καταναλωτική μανία όσο η χαρά να αγοράζεις κάτι μοναδικό για τον ευατό σου.. για τους φίλους σου και για την οικογένεια σου και να τους το δίνεις...!
Xaxanoulis- Φανατικός του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 556
Humor : Ψάχνω να το βρω!
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Κοινωνικός
Aγαπημένη φράση: Θεικό!
Συμφωνώ με τον xaxanouli..Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μαζευόμαστε όλοι με τις οικογένειες μας και γενικά με τα άτομα που αγαπάμε..Αν νιώθουμε πως θέλουμε να τους πάρουμε και ένα δωράκι παραπάνω θα το κάνουμε..Απο κει και πέρα λογικό είναι και εκ μέρους των καταστημάτων να προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο να αγοράσει χίλια δυο πραγματάκια..Ούτε εμένα μ αρέσει που βγάζουν τα Χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπιδάκια σχεδόν 2 μήνες πριν τα Χριστούγεννα αλλά πρέπει και αυτά να πουλήσουν...this is business..
Glyko- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 252
Registration date : 07/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Αφηρημένος
Αγαπημένος αριθμός: 8
Aγαπημένη φράση: Δεν είμαι πια παλικαράκι όπως ήμουν στα 80..
Τα χριστούγεννα προσωπικά με τρελαίνουν.. (με την καλή έννοια εννοείται) !! Η όλη ατμόσφαιρα.. τα φωτάκια παντού.. τα στολίσμένα σπίτια .. τα αγγελάκια.. το χριστουγεννιάτικο δέντρο.. η αίσθηση ότι μια χρόνια φεύγει και μία νεα έρχεται.. η ανυπομόνησια για τα δώρα... οι οικογενειακές στιγμές...όλα όλα όλα.. Σαν τα χριστούγεννα για μένα δεν υπάρχει άλλη τέτοια γιορτή!!
Υ.Γ :ωραίο κείμενο Σοφία!
Υ.Γ :ωραίο κείμενο Σοφία!
Kill_my_husbands- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 288
Humor : Love is in the air!!
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Τεμπέλης
Αγαπημένος αριθμός: 11
Aγαπημένη φράση: Κάτσε λίγο...
Πρώτα απ' όλα οφείλω να παραδεχτώ και να αποδεχτώ όλα όσα είπε η Sofia. Θα μπορούσα να πάω τη συζήτηση αλλού, κυρίως στο οικονομικό και στην Κυβέρνηση αλλά και στους Ελληνες οι οποιοί αν δεν φάνε γαλοπούλα λες και θα πάθουν κάτι!!!!......αυτά είναι τα πράγματα που μου τη δίνουν σε εμάς, η κλάψα και η μιζέρια που μας πιάνει όταν πάει π.χ 5 Ευρώ παραπάνω η γαλοπούλα ή το κατσίκι!!.....αλλά και πάλι ξεφεύγω.. στο θέμα μας. Δεν αλλάζω με τίποτα το σκηνικό της χιονισμένης πόλης το βράδυ, με το τζάκι, μια καλή παρέα και ένα ωραίο κρασί (αν και δεν μου αρέσει το κρασί και πολύ!). Έτσι μάλιστα, και τι μου λες μετά για γαλοπούλες..... Χριστούγεννα στη πόλη και Πάσχα στο χωρίο!!
Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
VBdev-mad- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Registration date : 05/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Αφηρημένος
Αγαπημένος αριθμός:
Aγαπημένη φράση: OK!
VBdev-mad έγραψε:Χριστούγεννα στη πόλη και Πάσχα στο χωρίο!![/b]
δεν θα μπορούσα να συμφωνήσωπερισσότερο!
Ο χαρακτήρας μου!
Aγαπημένη φράση:
Paidia eseis pou eiste ekei psila koitakste na xareite ta Xristougenna. Edw pera katw (Afriki) tipota den thumizei Xristougenna. Yparxoun ligoi stolismoi kai ena dentro se mia plateia alla den einai kati gia mena. O kairos den thumizei kai polu xeimwna, den lew oti kanei zesti apla den kanei polu kruo. Egw proswpika perimenw na anevw panw gia na katalavw Xristougenna kai giortes...
christosmos_csd- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Humor : Ωρες ωρες ειμαι καφρος αλλα θα προσπαθησω να το καταπολεμησω...
Registration date : 09/12/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Αντικοινωνικός
Αγαπημένος αριθμός: 13
Aγαπημένη φράση: @#%$#^%%# (to eipa ligo kosmia)
Εμ?? Ήθελες Ηράκλειο?? Τι να σε κάνουμε!! Η Θεσσαλονίκη έλεγες οτι είναι κοντά... Κρίμα..! Εδώ τα Χριστούγεννα τα ζείς όσο πιο καλά γίνεται!!
Kill_my_husbands- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 288
Humor : Love is in the air!!
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Τεμπέλης
Αγαπημένος αριθμός: 11
Aγαπημένη φράση: Κάτσε λίγο...
Μη παραπονιέσαι christosmos_csd! Μπορεί να μην έχετε χειμώνα αλλά από μπάνια το καλοκαίρι δεν νομίζω ότι έχετε παράπονο! Άσε που η Κρήτη είναι πανέμορφο νησί!
krystalia- Έμπειρος
- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Περίεργος
Αγαπημένος αριθμός: 12
Aγαπημένη φράση: Εσείς είστε εδώ??
θέλω να πάω Κρήτη!!!
Ο χαρακτήρας μου!
Aγαπημένη φράση:
Den antilegw pws i kriti einai omorfo nisi kai pws kanoume mpania sunexeia.... Alla oson afora Xristougenna kai tetoia edw den... Edw einai mono gia kalokairi... (kalokairi = apo ton aprilio otan tha arxisoun oi zestes mexri noembrio kapou)
Ο χαρακτήρας μου!
Καλή είναι η Κρήτη αλλά όχι αν μένεις στο ίδιο σπίτι με τον κατσικοπόδαρο...χααχχααχαχ!
filostisstavroulas- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 78
Humor : Πάλι έφαγα πολύ...A SODA, A SODA...MY KINGDOM FOR A SODA!!!!!
Registration date : 06/12/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Αγαπημένος αριθμός: 666
Aγαπημένη φράση: Καλά κρασιάαααααααααααααααα!
filostisstavroulas έγραψε:Καλή είναι η Κρήτη αλλά όχι αν μένεις στο ίδιο σπίτι με τον κατσικοπόδαρο...χααχχααχαχ!
giati katsikopodaros re? ti sou xw kanei?
Ο χαρακτήρας μου!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης