Μύθος η πραγματικότητα?
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μύθος η πραγματικότητα?
Σε κάποιο άλλο forum, έπεσα πάνω σε μια συζήτηση για τις συνδρομές και την ταχύτητα που έχουν σε άλλες χώρες. Η αναφορά είναι η εξής(συγγνώμη που είναι στα αγγλικά, αλλά μόνο τους αριθμούς να κοιτάξετε θα καταλάβετε...):
France
In metropolitan France, intense competition between Internet service providers has led to the introduction of moderately-priced high speed ADSL up to 60 Mbps (erenis) for 29,90Ε per month, often including other services such as unlimited free VoIP telephone communications to land lines, and digital television. Conventional dial-up Internet is increasingly considered as outdated. Iliad is expected to launch a FTTH service on early January 2007 up to 100 mbps France Telecom is testing FTTH technology in Paris with a large 2.5 down/1.2 up Gbit/s backbone. This service is available for 70Ε/month.
Σε πόσα χρόνια άραγε θα φτάσουμε τους Γάλλους??? :'( :'( :'(
France
In metropolitan France, intense competition between Internet service providers has led to the introduction of moderately-priced high speed ADSL up to 60 Mbps (erenis) for 29,90Ε per month, often including other services such as unlimited free VoIP telephone communications to land lines, and digital television. Conventional dial-up Internet is increasingly considered as outdated. Iliad is expected to launch a FTTH service on early January 2007 up to 100 mbps France Telecom is testing FTTH technology in Paris with a large 2.5 down/1.2 up Gbit/s backbone. This service is available for 70Ε/month.
Σε πόσα χρόνια άραγε θα φτάσουμε τους Γάλλους??? :'( :'( :'(
Xaxanoulis- Φανατικός του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 556
Humor : Ψάχνω να το βρω!
Registration date : 10/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Κοινωνικός
Αγαπημένος αριθμός: <Δώσε αριθμό>
Aγαπημένη φράση: Θεικό!
Απ: Μύθος η πραγματικότητα?
αν είναι δυνατόν...κι εμείς εδώ χαιρόμαστε με το 1Mbps...!!αίσχος.....Ελλαδάρα εεεεεεεε
Prytanis- Φανατικός του Φόρουμ
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Humor : Σαρωτικό
Registration date : 04/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Ονειροπόλος
Aγαπημένη φράση:
Με αυτές τις αρχαίες γραμμές που έχουμε θα πάρει μάλλον πολλά πολλά χρόνια για να φτάσουμε στην ταχύτητα των 100Mps.
krystalia- Έμπειρος
- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Registration date : 10/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Περίεργος
Αγαπημένος αριθμός: 12
Aγαπημένη φράση: Εσείς είστε εδώ??
Αυτό ξαναπέστο.. Στην Ελλάδα ζούμε.. αυτό τα λέει όλα!
Kill_my_husbands- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 288
Humor : Love is in the air!!
Registration date : 07/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Τεμπέλης
Αγαπημένος αριθμός: 11
Aγαπημένη φράση: Κάτσε λίγο...
μερικοί είναι τυχεροί και ενεργοποιήθηκε η forthnet σύνδεσή τους..!!
Ο χαρακτήρας μου!
Aγαπημένη φράση:
Prytanis έγραψε:μερικοί είναι τυχεροί και ενεργοποιήθηκε η forthnet σύνδεσή τους..!!
Συγγνώμη, αλλά ο Prytanis αυτή τη στιγμή μου έδωσε μία καλή...... σπίθα για να πάρω μπρος και να γράψω. Πρώτα απ' όλα είναι γνωστό ότι στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή που μιλάμε κοιτάνε να καταργήσουν το dsl και να αρχίσουν να λανσάρουν καινούργιου τύπου συνδέσεις, μιλάω σε βάθος χρόνου πάντα, πράγμα το οποίο δεν γίνεται στην Ελλάδα φυσικά!! Τι περιμένετε, όταν στην Αγγλία συζητάει η κυβέρνηση και καταλήγει στο γεγονός ότι η ταχύτητα 2Mbps πρέπει να είναι η μικρότερη επιτρεπτή που υπάρχει σε ΚΑΘΕ σπίτι...... τότε όλα τα άλλα είναι περιττά. Κάτι όμως άκουσα και για τη forthnet. Δεν λέω, καλή εταιρία, αλλά είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι με τα χρήματα τα οποία δίνει, τα οποία είναι πάρα πολύ λίγα, θα μπορέσει να έχει 24Mbps γραμμή? Με το που βγήκε το πακέτο έπεσαν όλοι πάνω στη fothnet λες και γω δεν ξέρω τι θα κέρδιζαν! Το πρώτο αρνητικό είναι ότι το υπάρχον δίκτυο του ΟΤΕ λόγω του γεγονότος ότι δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλες ταχύτητες αναγκάζεται η εταιρία να περάσει γραμμές, πράγμα το οποίο δημιούργησε καθυστερήσεις στις ημερομηνίες παράδοσης των συνδέσεων.Κάνεις αίτηση σήμερα και σου έρχεται η γραμμή μετά από 3μήνες++. Έπειτα ας μου πεί ένας ο οποίος έβαλε forthnet ότι έχει πιάσει 24Mbps!!!! Αυτά τα πράγματα ναι μεν απο τη μία αυξάνουν τον ανταγωνισμό, αλλά από την άλλη είναι η αιτία που δεν γίνονται συντονισμένες και σωστές κινήσεις! Στην Αγγλία όπου έμενε ένας φίλος μου, πλήρωνε σχετικά λίγα χρήματα και είχε τηλέφωνο , χωρίς όριο, τηλεόραση ( όπου υπήρχαν κανάλια τα οποία έπαιζαν όλη τη μέρα ταινίες, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, υπολογιστές....) και Internet με πραγματικές ταχύτητες που εμείς θα αργήσουμε να δούμε. Από την άλλη τώρα θα μου πεις και ο ΟΤΕ τι κάνει? Τι να σας πω ρε παιδιά..... τώρα που ιδιωτικοποιήθηκε.....άγνωσται αι βουλαι του κυρίου. Πάντως και με την OTENET τα πράγματα στην αρχή δεν ήταν πολύ καλά! Η εξυπηρέτηση μέτρια και οι καθυστερήσεις πολλές. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι μερικοί ότι τα μόνα προβλήματα σε αυτό τον τόπο δεν είναι το Σκοπιανό και η Παιδεία (πάρα πολύ σημαντικά μεν και τα δύο αλλά δεν βλέπω να κάνουν κάτι αξιόλογο για αυτά) αλλά και η καθημερινότητα τού πολίτη, η οποία κάθε άλλο παρά καλή είναι και δεν βλέπω να σχολείται κανένας με αυτήν!
Συγγνώμη αν σας κούρασα, ΌΣΟΙ το διαβάσατε, αλλά έπρεπε να τα πώ!
VBdev-mad- Σχετικά Νέος
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Registration date : 05/11/2007
Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Αφηρημένος
Αγαπημένος αριθμός:
Aγαπημένη φράση: OK!
αυτό είναι αλήθεια....εμείς θα κάνουμε μαύρα μάτια για να δούμε τέτοιες ταχύτητες εδώ ... και σε λογικές τιμές πάντα!
μήπως να μετακομίζαμε πιο βόρεια?
μήπως να μετακομίζαμε πιο βόρεια?
Ο χαρακτήρας μου!
Aγαπημένη φράση:
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή