Information Technology
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

"Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου."

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

"Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου." Empty "Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου."

Δημοσίευση από Xaxanoulis Τρι Δεκ 18, 2007 1:38 pm

Υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη όπου η επιτυχία που κάνει η υπηρεσία YouTube δεν γιορτάζεται. Το μέρος αυτό βρίσκεται κοντά στο Τολέδο του Οχάιο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στα γραφεία της εταιρίας Universal Tube and Rollerform Equipment Corp. Η εταιρία αυτή πουλάει μεταχειρισμένα μηχανήματα για την κατασκευή σωλήνων (tubes) με πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο. Για κακή της τύχη η διεύθυνση της ιστοσελίδας της, μέσω της οποίας ο πελάτης/επισκέπτης μπορεί να δει τα διαθέσιμα μηχανήματα και να κάνει ανάλογα παραγγελία, είναι utube.com που διαβάζεται και προφέρεται όπως η διεύθυνση του δικτυακού τόπου προβολής, αποθήκευσης και ανταλλαγής αρχείων βίντεο youtube.com με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου να μπαίνουν στο www.utube.com αντί στο σωστό ψάχνοντας για βίντεο και να προκαλούν τόσο μεγάλο "μποτιλιάρισμα" στην σελίδα που ο διακομιστής που την φιλοξενεί δεν μπορεί να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα την μη διαθεσιμότητά της στους υποψήφιους πελάτες της εταιρίας.
"Το YouTube μας σκοτώνει" λέει ο 22χρονος Ralph Girkins που είναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής. Και συνεχίζει "οι αντιπρόσωποί μας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το site μας. Οι πελάτες μας δεν μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, περιγραφές και χαρακτηριστικά από νέα μηχανήματα."
Ο Girkins λέει ότι το site της εταιρίας του, που είναι online από το 1994, δέχτηκε μόνο τον μήνα Αύγουστο 68 εκατομμύρια επισκέψεις. Μια από τις πιο καταστροφικές πτυχές της κατάστασης αυτής είναι ότι η εταιρία και οι συνεργάτες της παγκόσμια συστήνονται με το όνομα utube.com. Εαν κάποιος ψάξει για την εταιρία αυτή, βάση του ονόματός της, σε μια μηχανή αναζήτησης τότε σαν πρώτο αποτέλεσμα του βγάζει μια σελίδα αναζήτησης streaming video και όχι την σελίδα της επιχείρισής του, κάτι που εκθέτει την εταιρία ως αναξιόπιστη στα μάτια του υποψηφίου πελάτη-ενδιαφερόμενου.
Όντως εαν κάποιος πληκτρολογήσει την λέξη utube στο Google τότε στα αποτελέσματα του βγάζει πρώτα το youtube.com και μετά το utube.com.
Xaxanoulis
Xaxanoulis
Φανατικός του Φόρουμ
Φανατικός του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 556
Humor : Ψάχνω να το βρω!
Registration date : 10/11/2007

Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Κοινωνικός
Αγαπημένος αριθμός: <Δώσε αριθμό>
Aγαπημένη φράση: Θεικό!

http://george1989gr.home.services.spaces.live.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

"Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου." Empty Απ: "Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου."

Δημοσίευση από Prytanis Τετ Δεκ 19, 2007 4:29 am

Laughing Laughing θα μπορούσα να ήμουν εγώ αυτός ο γκαντέμης....αν και φαινομενικά είναι τυχερός, τα φαινόμενα απατούν

μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτεί το γνωστό site για ένα καλύτερο server....και να βάζει κι αυτός βίντεο....60+ εκατ. επισκέψεις ...πρέπει να το εκμεταλλευτεί Cool

υστερόγραφο: να βάζουμε και πηγές!
Prytanis
Prytanis
Φανατικός του Φόρουμ
Φανατικός του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 557
Humor : Σαρωτικό
Registration date : 04/11/2007

Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Ονειροπόλος
Aγαπημένη φράση:

http://www.uom.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

"Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου." Empty Απ: "Βοήθεια! Το YouTube σκοτώνει την επιχείρησή μου."

Δημοσίευση από Xaxanoulis Τετ Δεκ 19, 2007 11:05 pm

Kαι εγώ αυτό πιστεύω! Δεν είναι γκαντεμιά αυτή..Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμηση που θα μπορούσε να είχε..!
Xaxanoulis
Xaxanoulis
Φανατικός του Φόρουμ
Φανατικός του Φόρουμ

Αριθμός μηνυμάτων : 556
Humor : Ψάχνω να το βρω!
Registration date : 10/11/2007

Ο χαρακτήρας μου!
Επίθετο που με χαρακτηρίζει: Κοινωνικός
Aγαπημένη φράση: Θεικό!

http://george1989gr.home.services.spaces.live.com